East Coast Explorer

East Coast Explorer

vanaf 1200

Rondreis - 14 dagen

Wat als je de Atlantische Oceaan oversteekt in de voetsporen van de geschiedenis van de nieuwe wereld? Dat is wat de East Coast Explorer je biedt. Deze 14-daagse tour begint met de geboorte van de Verenigde Staten in Philadelphia en gaat door in Washington DC, de zetel van de macht.

Verder geniet je van een van de prachtigste stukje natuur in het Shenandoah National Park en de betoverende Blue Ridge Mountains, vooraleer je de hoofdstad van de fun, Orlando, bereikt, eindpunt van deze reis langs de US oostkust.

Troeven:
  • Versla Rocky in het trappenlopen in Philly 

  • Doorkruis de Blue Ridge Mountains

  • Go crazy in de talrijke pretparken van Orlando

Lincoln_Memorial_2.jpg

Dag aan dag programma

HI Express Midtown 3* (Standard)
Days Inn Connecticut Ave 2*+ (Standard)
Skyland Resort 3* (Standard)
Sleep Inn Tanglewood 2*+ (Standard)
Wild Bear Inn 2*+ (Standard)
Days Inn Patriot Point 3* (Standard)
Country Inn and Suites Midtown 3* (Standard)
The Ponce 3*+ (Standard)
Champions World Resort 3* (Standard)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.