Best of Florida

Best of Florida

vanaf 1579

Rondreis - 9 dagen - vlucht inbegrepen

Sunshine State Explorer – Proef van het aller beste van Florida in 9 dagen: zon, surfen en een eindeloos avontuur!

Zon, zee, strand en gebronsde lijven zijn een garantie bij een bezoekje aan Florida, maar The Sunshine State heeft nog heel wat meer in petto. De Everglades bijvoorbeeld, waar de krokodillen rond je moerasbootje zwermen, je de moerasmuskieten te snel af bent en je geniet van één van de meest bijzondere natuurgebieden ter wereld. Allemaal aan boord van de spectaculaire airboat.

9 dagen lang maak jij Florida onveilig. Op het programma? Cruisen over Ocean Drive, zweetdruppels tellen op South Beach, alligators spotten in de Everglades en de magie beleven van pretparken in Orlando. Het beste wat Florida te bieden heeft, beleef jij op 9 dagen; een roadbook in de handjes. Boek snel de huurwagen van jouw keuze vooraf bij Connections en klaar: Florida is helemaal van jou!

Lifeguard_booth.jpg

Highlights van deze rondreis

Miami

Ontdek de levendige stranden en de iconische Art Deco-wijk van Miami Beach. Geniet van de zon en het zand op de uitgestrekte stranden langs de prachtige kustlijn. Wandel langs de beroemde Ocean Drive en bewonder de kleurrijke en unieke architectuur van de historische Art Deco-gebouwen.

Everglades

Verken dit stukje wildernis op een onvergetelijk avontuur aan boord van een airboat
en ontdek de pracht van de Everglades.
Zweef over glinsterende waterwegen en door weelderige vegetatie, omringd door diverse flora
en fauna, zoals majestueuze alligators en kleurrijke vogels.

Pretparken in Orlando

Kruipt weer even in de kleren van een kind en voel de magie van de pretparken in Orlando.
Van de betoverende wonderen van Walt Disney World tot de opwindende attracties van Universal Studios, er is voor elk wat wils. Deze parken bieden eindeloos plezier en onvergetelijke herinneringen voor bezoekers van alle leeftijden.

Dag aan dag programma

Ocean Five 2*+ (Standard)
Marseille Hotel 3*+ (Superior)
Silver Palms Inn 3*
Gulfcoast Inn Naples 3* (Standard)
Hilton Naples 4* (Superior)
Rosen Inn Lake Buena Vista 3* (Standard)
Doubletree Universal Orlando 3*+ (Superior)
Rosen Inn Lake Buena Vista 3* (Standard)
Doubletree Universal Orlando 3*+ (Superior)
BW Plus Oceanside 3*+ (Standard)
B Ocean Resort 4* (Superior)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.