Florida For Kids

Florida For Kids

vanaf 1829

Rondreis - 15 dagen

Familieplezier onder de Florida Sun: een spetterend avontuur van 15 dagen voor kinderen van alle leeftijden!

Florida, met haar bruisende en kleurrijke karakter, is een van de meest fantastische staten om met kids te verkennen. Of je nu met een klein gezin of een groter gezelschap op avontuur gaat, wij zorgen voor de leukste accommodaties en de meest spannende routes, langs eindeloze zandstranden, spetterende avonturenparken en prachtige natuur. Plezier voor het hele gezin is gegarandeerd! De Kids Go Florida selfdrive is speciaal ontworpen voor kleinere gezinnen van maximaal 4 personen. Je verblijft in standaard- of superiorhotels, zodat je optimaal kan genieten van je onvergetelijke avontuur.

Kid_in_Alligator.jpg

Highlights van deze rondreis

Miami Beach

Stap in de wereld van Miami Beach, waar de zon altijd schijnt en de avonturen nooit eindigen! Ontdek de magische stranden vol met zandkastelen en schelpen, en dans langs de kustlijn terwijl de golven je tenen kietelen.
Wandel door de betoverende straten van de Art Deco-wijk, waar kleurrijke gebouwen
als reuzenachtbanen de lucht in schieten!

Everglades

Ga mee op een waanzinnig avontuur door de wilde Everglades! Stap aan boord van een coole airboat en zoom door het moerasland als een echte ontdekkingsreiziger! Zweef over het glinsterende water, omringd door reusachtige alligators en kleurrijke vogels die je nergens anders tegenkomt! Ontdek de verborgen schatten van dit adembenemende landschap!

Seven Mile Bridge

De langste brug in de Florida Keys heet "De Zevenmijlbrug" of "The Seven Mile Bridge" in het Engels. Stel je voor dat je over deze brug rijdt en het gevoel hebt dat je over de oceaan vliegt! Het is een geweldig avontuur dat je niet snel zal vergeten, met prachtige uitzichten overal om je heen en misschien zelfs een kans om wat dolfijnen te spotten die naast je auto zwemmen!

Dag aan dag programma

Blue Tree Resort at Lake Buena Vista 3* (Standard)
Buena Vista Suites 4* (Superior)
Days Inn Cocoa Beach 3* (Standard)
Best Western Cocoa Beach Hotel & Suites 3* (Superior)
Ocean Five 3* (Standard)
Suites of Dorchester 3* (Superior)
Ocean Five 3* (Standard)
Suites of Dorchester 3* (Superior)
Silver Palms Inn 3* (Standard + Superior)
Gulf Coast Inn Naples 3* (Standard)
Hilton Naples 4* (Superior)
Zota Beach Resort 3* (standard + superior)
Holiday Inn & Suites Clearwater Beach 3* (standard)
Holiday Inn & Suites Clearwater Beach South Harbourside (superior)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.