Lone Star Roundup

Lone Star Roundup

vanaf 1499

Rondreis - 13 dagen

Wilde rodeo ritjes, klassieke ranches en cowboy boots, verleden tijd? Vergeet het maar, in Texas vind je het nog allemaal en geloof ons, deze staat is meer dan het ontdekken waard.

Zo'n twee weken lang trek jij je stoute schoenen aan en ontdek je de echte Verenigde Staten. Het Wilde Westen is nooit veraf. Beter nog, af en toe lijk je wel in een western mee te spelen! Je ziet wilde paarden getemd worden, een stoet vee die aan je voorbijtrekt en rasechte cowboys die alles in goede banen leiden. Van het ruige buitenleven naar vooruitstrevende steden als Dallas, San Antonio en Austin. Je mixt het beste van de twee werelden. Zo lijk je de ene dag terug in de tijd te duiken om de volgende dag je blik op de toekomst te richten in het hypermoderne NASA ruimtevaartcentrum.

Charmant én avontuurlijk tegelijkertijd. Jiehaa! Je verveelt je geen moment en ja, je mag je cowboy boots altijd en overal aanhouden. So long stranger!

Troeven:
  • Ontdek Texas en de muzikale hoofdstad Austin

  • Sta voor de tweede grootste USA Canyon: de Palo Duro

  • Verblijf op een echte cowboy ranch

Cowboy.jpg

Dag aan dag programma

Stockyard Hotel 4*
Red Roof Plus 2*+
HI River Walk 3*
HI River Walk 3*
Best Western Inn 2*+
Lajita Resort and Spa 4*
Wyndham Garden Inn 2*+
Inn & Suites 3*
Wildcatter Ranch and Resort 4*
Wildcatter Ranch and Resort 4*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.