Rustic Ranch Roundup

Rustic Ranch Roundup

vanaf 2905

Rondreis - 16 dagen

Zuiderse gastvrijheid in Texas: cowboys, natuurpracht, muziek en bruisende steden in 16 dagen

Stap in de wereld van echte cowboys en longhorns in Texas, de staat die synoniem staat voor de klassieke Amerikaanse ranchervaring. Hier, te midden van de uitgestrekte vlaktes en rollende heuvels, komt de geest van het Wilde Westen tot leven. Beleef het authentieke ranchleven en neem deel aan enkele activiteiten onder de deskundige begeleiding van echte cowboys. Voel de geschiedenis en de cultuur die diep geworteld zijn in de Texaanse bodem, terwijl je langs de kuddes longhorns trekt en enkele nachten doorbrengt op een ranch.

Deze tour laat je de unieke charme van Texas op een ontspannen tempo ontdekken. Verken de diversiteit van Texas, van de kronkelende Rio Grande in Big Bend National Park tot de glooiende heuvels van Fredericksburg. Ontdek de energie van Austin en San Antonio, ervaar de stedelijke flair van Dallas, en duik in de authentieke cowboy cultuur van Bandera.

Rustic_Ranch_Round_Up_Intro_A.jpg

Highlights van deze rondreis

Authentieke cowboy ranches

Beleef de ultieme cowboy ervaring op Dixie Dude en Wildcatter Ranch waar je kan paardrijden, vee drijven, kleiduif schieten, wandelen, genieten van authentieke Texaanse gerechten en ontspannen in stijlvolle en comfortabele cabins.

Exclusieve glamping ervaring

Terlingua's glamping site, vlakbij Big Bend, biedt een unieke mix van luxe en natuur met luxe tenten, adembenemende woestijnzichten, indrukwekkende sterrenhemels en serene rust. Ideaal voor liefhebbers van natuur en onstpanning.

Hill country & Fredericksburg

Fredericksburg in Texas Hill Country charmeert bezoekers met haar rijke Duitse erfgoed, uitgestrekte wijngaarden, schilderachtige natuur, gezellige B&B's en unieke boetiekwinkels. Ongetwijfeld een pittoreske en ontspannende ervaring.

Dag aan dag programma

Radisson Hotel Fort Worth North-Fossil Creek 2*
WILDCATTER RANCH AND RESORT 4*
HILTON GARDEN INN MIDLAND 2*
BASECAMP TERLINGUA 2*
BASECAMP TERLINGUA 2*
BEST WESTERN INN OF DEL RIO 2*
DIXIE DUDE RANCH 3*
HOLIDAY INN RIVERWALK 3*
LA QUINTA INN & SUITES BY WYNDHAM 2*
LA QUINTA INN & SUITES BY WYNDHAM 2*
CANOPY BY HILTON AUSTIN DOWNTOWN 2*
CANOPY BY HILTON AUSTIN DOWNTOWN 2*
HOTEL FORT WORTH NORTH-FOSSIL CREEK 2*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.