Treinavontuur door Virginia - Van D.C. naar de Blue Ridge Mountains

Treinavontuur door Virginia
Van D.C. naar de Blue Ridge Mountains

vanaf 2105

Rondreis – 12 dagen

Te midden van pieken en dalen: een serene treinreis door Virginia in 12 dagen

Begin aan een boeiende 12-daagse treinreis door Virginia met Amtrak; van de historische allure van Washington DC en Alexandria tot de academische sfeer in het charmante Charlottesville. Zweef door de rijke geschiedenis van Lynchburg op je weg naar Roanoke, genesteld aan de voet van de Blue Ridge Mountains. Deze reis is zoveel meer dan een simpele reis; het is een duik in het erfgoed van Amerika en geeft je meer inzichten in het rijke verleden van Virginia.

Laat je betoveren door de schilderachtige straten van Alexandria, de intellectuele sfeer van het universiteitsstadje Charlottesville en de adembenemende bergzichten van Roanoke. Terwijl je van bruisende steden naar serene bergstadjes reist, ontdek je Virginia’s verborgen schatten en de overweldigende natuurlijke pracht in dit minder gekende stuk van de States. Welkom aan boord van een reis die de geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid in deze regio met elkaar verbindt.

DAY_11_Train_Track_Blue_Ridge_Mountains.jpg

Highlights van deze rondreis

Verken Virginia met de trein

Laat je meenemen op een treinavontuur door de diverse landschappen van Virginia, van levendige steden tot rustige bergen. Leun achterover en ontspan. Deze duurzame reis laat je op een relaxte manier de rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid van de staat ontdekken.

Washington D.C.

Ontdek het hart van de Amerikaanse geschiedenis in Washington DC, waar iconische monumenten, musea en de ontelbare overheidsgebouwen het verhaal van de natie vertellen.
Ervaar de levendige cultuur en het tijdloze erfgoed in de hoofdstad.

Blue Ridge Bergen

Ervaar de adembenemende schoonheid van Virginia's Blue Ridge Mountains, met serene vergezichten, wandelpaden en mooie landschappen. Een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en buitenavonturiers die op zoek zijn naar rust en natuurlijke pracht.

Dag aan dag programma

Holiday Inn Washington/Capitol 3* (Standard)
Grand Hyatt Washington 4* (Superior)
Hilton Garden Inn Alexandria Old Town National Harbor 4* (Standard)
Hilton Alexandria Old Town 4* (Superior)
Holiday Inn Charlottesville Montecello 3* (Standard)
Omni Charlottesville 4* (Superior)
Lynchburg Grand Hotel 3* (Standard)
Craddock Terry Hotel 4* (Superior)
Hampton Inn & Suites Roanoke Downtown 3* (Standard)
Holiday Inn Roanoke 4* (Superior)
Alexandria Old Town 4* (Standard)
Holiday Inn Roanoke 4* (Superior)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.