Best of North Vietnam

Best of North Vietnam

vanaf 1299

Rondreis - 10 dagen

Zeilen op zich is een bijzondere ervaring, maar doe de beleving maar maal tien, als je op Halong Bay zeilt in een Vietnamese jonk. Halong Bay per boot verkennen is simpelweg verbluffend, we kunnen er geen andere uitdrukking voor bedenken. Maar in Vietnam valt natuurlijk nog veel meer te beleven. De altijd goedlachse bevolking charmeert en gidst je langs ongerepte valleien, watervallen waar je mond van openvalt en verbluffende vergezichten. Vietnam is een land voor culinaire fijnproevers en avonturiers. Een land waar je het ene moment geniet van de natuurpracht die bijvoorbeeld Pu Long te bieden heeft, om het volgende moment op te gaan in de drukte van Hanoi!

Halong Bay wist de 9de plaats in onze Ultimate Top 100 weg te kapen en daar kunnen we alleen maar instemmend bij knikken.

Ongetwijfeld zal ook Vietnam jou weten te overtuigen. Duik in de rijke geschiedenis van het land en laat je hart veroveren door de lokale bevolking en alle indrukken die je er oppikt.

Troeven:
  • 10 dagen - overnachtingen en transfers inclusief

  • Mai Chau groene valleien, 7 ethnische groepen en fotogenieke huizen op stelten in rijstvelden.

  • TamCoc & Halong Bay adembenemende kartsrotsen en grotten

  • Hanoi's keuken, architecture, tempels en kleurrijke locals

Man_at_Halong_Bay.jpg

Dag aan dag programma

Queen Hotel 3* (Standard)
Emeralda Resort 4* (Superior)
Pu Luong Retreat 3* (Standard)
Sunrise Village 3* (Standard)
Ecolodge 4* (Standard)
Medallion Hotel 3* (Standard)
O'Gallery Premier Hotel 3*+ (Standard)
Medallion Hotel 3* (Standard)
O'Gallery Premier Hotel 3*+ (Standard)
Glory Legend Cruise 4* (Standard)
Pelican Luxury Cruise 4* (Superior)
Glory Legend Cruise 4* (Standard)
Pelican Luxury Cruise 4* (Superior)
Medallion Hotel 3* (Standard)
O'Gallery Premier Hotel 3*+ (Standard)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.