Jokulsarlon lagoon - Antartica

Glacial Antarctica

vanaf 6495

Cruise - 15 dagen - Vertrek op 18 januari 2024

Op geen enkele andere reis kan je in zo weinig dagen zó veel ongerepte natuur en gevarieerde fauna ervaren! Elke reis naar Antarctica is een avontuur! Met een maximale capaciteit van 186 gasten aan boord van het hypermoderne en comfortabele schip Ocean Albatros biedt deze zeereis een unieke ervaring. Landingen langs de kust, excursies, lezingen en zodiac-safari’s bezorgen je een ongeëvenaarde expeditie-ervaring.

Je zet voet aan land op het Antarctische continent en op de vele omliggende eilanden. Zorg ervoor dat je op tijd je plaats op deze fantastische reis reserveert, want deze route varen we slechts één keer dit seizoen!

Vertrek: 18 januari 2024
Troeven:
  • Straat van Gerlache

  • Weddellzee met tafelijsbergen

  • Poging om de Antarctische poolcirkel over te steken

  • Grote kans op het spotten van walvissen

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Brussel - Buenos Aires

Vlucht van Zaventem naar Buenos Aires.

Dag 2

Buenos Aires

Dag 3

Buenos Aires - Ushuaia

Dag 4 & 5

Aan boord - Drake Passage

Dag 6 & 7

Zuidpoolcirkel & Antarctisch schiereiland

Dag 8

Lemaire kanaal

Dag 9 & 11

Antartic Sound & noorden van de Weddellzee

Dag 12 & 13

Afscheid van Antarctica – op zee

Dag 14 & 15

Ushuaia - Buenos Aires

Je verblijf

Ocean Albatros

Het splinternieuwe schip Ocean Albatros is een echt pareltje. Alle 95 comfortabele passagierskajuiten en suites bieden een adembenemend uitzicht op zee en de meeste hebben een eigen balkon. Er zijn 3 restaurants met mogelijkheden om te dineren op het buitendek.

Verder zijn er ook tal van ultramoderne voorzieningen aanwezig, zoals een wellnessruimte met panoramasauna en een moderne voorstellingsruimte, jacuzzi’s en een fitnessruimte. Het splinternieuwe schip brengt je in alle comfort op de meest unieke plaatsen.

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy