Brisbane City Break

Brisbane City Break

vanaf 269

City Break - 4 dagen

Om te acclimatiseren kan je hiermee starten; om nog effe ter plaatse te genieten kan je er je selfdrive mee afronden. Ze zijn perfect om de stad in al haar aspecten te leren kennen. Een extra paar dagen pure verwennerij.

Verken de botanische tuinen met de fiets of maak een boottocht op de Brisbane River om pelikanen te observeren van dichtbij. Ontspan rond de tuinen en lagunes van South Bank of verken de cafés en winkels van Fortitude Valley. Voor een boeiend uitzicht op de stad en zijn omgeving, kan je de brug beklimmen, afdalen langs de kliffen van Kangaroo Point of kiezen voor een ballonvlucht.

In het heldere water van de eilanden in de nabijgelegen baai van Moreton Bay ga je vissen, trek je op boottocht, voeder je wilde dolfijnen of rodel je gewoon naar beneden vanop de hoogste kustduin ter wereld.

Troeven:
  • Fiets langs de Brisbane rivier

  • Bezoek bekroonde wijnhuizen

  • Stort je in het bruisende nachtleven

Moreton_Island.jpg

Dag 1

Brisbane

Bij aankomst op de luchthaven van Brisbane brengt de shuttletransfer je naar het hotel. De rest van de dag vrij om de stad te verkennen.

Dag 2

Brisbane Fietsexcursie

Dag 3

Brisbane

Dag 4

Brisbane

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.