The Coastal Drive

vanaf 340

Rondreis - 6 dagen

De kustweg tussen de twee grootste steden van Australië is bezaaid met rustige badplaatsen, nationale parken met een overvloed aan dieren in het wild en uitgestrekte stranden waar je je voetafdrukken achterlaat in het zand alsof je de eerste man/vrouw bent op aarde.

De ene dag zeil je in het gezelschap van een groep dolfijnen die spelen voor de boeg van je zeilboot terwijl je de volgende dag de beste foto's van kangoeroes schiet. Of je vangt de dag aan met een verkwikkende strandwandeling en omringt jezelf 's middags met schitterende kunstwerken. Niets moet, alles kan!

Troeven:
  • Zie dolfijnen spelen in het heldere water van Jervis Bay

  • Ga surfen op de Ninety Mile Beach 

  • Bewonder de parade waggelende pinguïns op Phillip Island

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Sydney - Jervis Bay

Verlaat Sydney in zuidelijke richting om je tocht op de Grand Pacific Drive aan te vangen. Onderweg kan je vanaf de kliftoppen genieten van een prachtig uitzicht over de kust. Rij het binnenland in voor de Illawarra Fly Treetop Walk, één van de beste boomtopwandelingen van Australië. Het is ook de moeite waard even halt te houden in Kiama, Gerringong, Shoalhaven Heads, Berry en Nowra. Tot slot kom je aan in Jervis Bay, bekend om zijn witte zandstranden en dolfijnpopulatie.

Dag 2

Jervis Bay

Dag 3

Jervis Bay - Merimbula

Dag 4

Merimbula - Lakes Entrance

Dag 5

Lakes Entrance - Wilsons Promontory - Phillip Island

Dag 6

Phillip Island - Melbourne

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy