The Great Parks of the West

The Great Parks of the West

vanaf 1595

Rondreis - 14 dagen

Met deze selfdrive ga je door de mooiste nationale parken van de Rocky Mountains. De aangename stad van Vancouver is het uitgangspunt van een prachtig avontuur dat je naar de Okanagan Valley - ook bekend als 'de tuin van Canada' , het Glacier National Park en de nationale parken van Banff & Jasper leidt.

Tijdens je terugkeer naar Vancouver pik je de schitterende Yellowhead Pass en het Wells Grey & Garibaldi Park mee.

Troeven:
  • Het historische Dewdney Trail

  • Riverrafting in Banff

  • Een rit op glad ijs met de snowcoach op de Columbia Icefields.

The Great Parks of the West

Dag 1 & 2

Vancouver

Aankomst in Vancouver. In je hotel ontvang je je gepersonaliseerd roadbook (dag-aan-dagprogramma). Je bent de rest van de dag vrij. Op dag 2 staat Vancouver en omgeving op je programma. Waarom niet met de trolley bus methode à la San Francisco? Je stapt op en af, waar en wanneer jij het wenst en je ontdekt de stad op eigen ritme.

Dag 3

Vancouver - Pentiction

Dag 4

Pentiction - Revelstoke

Dag 5 & 6

Revelstoke - Banff

Dag 7 & 8

Banff - Jasper

Dag 9 & 10

Jasper - 100 Mile House

Dag 11 & 12

100 Mile House - Whistler

Dag 13

Whistler - Vancouver

Dag 14

Vancouver

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy