Malta & Gozo

Malta & Gozo

vanaf 879

Rondreis - 8 dagen

Malta is klein, Gozo nog kleiner, je kan beide op de tijdsspanne van een week gemakkelijk combineren en met volle teugen genieten. Wist je dat Malta eigenlijk bestaat uit een archipel van negen eilanden? Populair bij reizigers van over de hele wereld zijn Malta en Gozo het levende bewijs dat schoonheid zelden op maat wordt gemeten.

Groots in geschiedenis en beroemd om zijn Malteze ridderorde, een bezoek aan deze eilanden katapulteert je terug in de tijd tot 7000 jaar. Van versterkte stadscentra, forten en megalithische plaatsen tot ongerepte natuur en landelijke scènes met ruige landschappen die elke buitenavonturier weet te bekoren. Ja, Malta en Gozo bieden talloze activiteiten en plekken om de meest doorgewinterde reizigers te verrassen, zowel op het land als onder de oppervlakte.

Troeven:
  • Perfecte mix van steden en natuur met de kust nooit veraf

  • Reis door de tijd van prehistorie tot hedendaagse buzz

  • Ontdek 2 eilanden in alle vrijheid, vlucht en huurwagen inclusief

Dag aan dag programma

The Village Boutique and Spa 4*
The Village Boutique and Spa 4*
The Village Boutique and Spa 4*
The Village Boutique and Spa 4*
Hotel Calypso 4* (Superior)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.