Best of Java & Bali

vanaf 1955

Rondreis - 13 dagen

Het weelderige regenwoud, de actieve vulkanen en mystieke tempels, dit alles en meer ervaar je ten volle in Java. Helemaal zen word je in Borobudur, het grootste boeddhistische complex ter wereld. Voeg aan deze mix nog een tochtje naar de top van een vulkaan, een rit met de 4x4 en de luxe van de meest comfortabele hotels toe en je weet dat je gaat genieten met een grote G. Maar daar stopt het niet …

Want ook Bali staat nog op het programma. Wie Bali zegt begint spontaan te dromen. Dit paradijsje op aarde heeft alles waar je maar naar snakt. Felgroene rijstvelden, blauwe baaien en een uiterst charmante bevolking. Wat we je voorschotelen? De onvervalste romantiek van Tanah Lot bij zonsondergang, een onvergetelijke snorkeltrip, de betoverende rijstterrassen en Ubud, hét mooiste plekje van Bali.

Je merkt het, het beste van Indonesië krijg je hier in één fantastische rondreis. Duik in het programma, laat je verbeelding werken en maak je droom waar.

Troeven:
  • De hoogtepunten van 2 eilanden in 2 weken

  • Verblijf in authentieke en charme hotels

  • De ferry & vermelde visites met gids

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 3

Yogjakarta

Aankomst en transfer naar je hotel in Jogjakarta. Morgen, dag 2, vertrek je op stadstour in de cultuurstad Jogjakarta. Op je programma: het oude Kraton, het 'Sultanpaleis' uit 1775 met een groot aantal hoven, hallen en paviljoens en het oude Waterpaleis. Het dorp Kota Gede is het centrum voor ambachtelijk zilverwerk en batik. In de namiddag bezoek je de Prambanansite met de grootste en mooiste hindoetempels van Indonesië.

Dag 4

Solo & Kediri

Dag 5

Kediri - Malang - Bromo

Dag 6

Mount Bromo Tour - Kalibaru

Dag 7 & 8

Kalibaru - Pemuteran

Dag 9 & 10

Naya Gawana - Taman di Blayu

Dag 11

Taman di Blayu - Ubud

Dag 12 & 13

Ubud - Puri Sunia

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy