Gili & Nusa

vanaf 687

Rondreis - 7 dagen

Tijdens deze 7-daagse staat ontspannen en genieten in de kijker. Wars van druk verkeer of toeristische must-sees bieden nu exotische eilanden, verlaten witte zandstranden, kleurrijke koralen, zeekraters en een heldere azuurblauwe zee de detox waar je naar hunkert. Deze rondreis brengt je van het ene paradijs naar het andere. Je start in Lombok en eindigt in Bali. Alles is geregeld; alleen het relaxen moet je zelf doen!

Troeven:
  • Transfers? Check!

  • Hotels? Check!

  • Zee, zand, zalig detoxen? Check!

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Lombok

Pick-up aan de luchthaven of ferryterminal en transfer naar Senggigi. Hier verblijf je in het mooie Holiday Resort, en geniet je van een vrije namiddag aan het strand van je hotel. Morgen is het kwali-tijd geblazen! Ga schelpen rapen aan het privéstrand, relax aan het grote zwembad of laat je heerlijk verwennen in Devata Spa, tot de tijd rijp is is voor een cocktail of mocktail aan de Gili Pool Bar!

Dag 3 & 4

Lombok - Gili Trawangan

Dag 5 & 6

Gili Trawangan - Nusa Lembongan

Dag 7

Bali

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy