Menjangan Dynasty Resort

Menjangan Dynasty Resort

vanaf 411

Uitbreiding - 3 dagen

Dynasty tentencamp is een volwaardig resort inclusief vele faciliteiten zoals een beach club, een spa en een watersportcentrum. Dus als je verkocht bent aan het idee om in een luxueuze tent te verblijven op Bali en je je dagen graag vult met activiteiten, dan is dit je ding. De prachtige omgeving, de nabijheid van het Menjangan eiland en de luxueuze tenten zorgen voor een onvergetelijke glamping belevenis op Bali.

Troeven:
  • Spot zeeschilpadden, manta's en Nemo's tijdens je snorkeltrip

  • Geniet van het unieke natuurkader

  • Droom weg aan een zwembad met ongelooflijke uitzichten op Java

Snorkling.jpg

Dag 1

Menjangan

Je gids wacht je op aan de luchthaven of de receptie van je hotel in Zuid-Bali voor je transfer naar noordwest Bali.De tocht doorheen het Balinese binnenland brengt je langs rijstvelden en kleine dorpjes. Als je van Java komt, dan ga je meteen na de overzetboot rechtstreeks naar het resort dat op slechts 15 minuten van de haven ligt.

Je checkt in en kan beginnen genieten. Neem een duik in het zwembad, maak een korte wandeling op het strand of drink een cocktail op je privéterras of in de beach club. Je eerste avond geniet je van een heerlijk inbegrepen diner in het resort.

Dag 2

Menjangan

Dag 3

Menjangan

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.