Discovery of the Japanese Alps

Discovery of the Japanese Alps

vanaf 2699

Rondreis - 13 dagen

Verken de stedelijke jungle van de moderne en populaire hoofdstad Tokyo, slenter door de eeuwenoude steegjes van Kyoto, geniet van het fantastische berglandschap van de Japanse Alpen in Takayama en geniet van de rijke geschiedenis, cultuur en traditionele ambachten van Kanazawa. Je hebt ook de mogelijkheid om te genieten van een verblijf in een traditionele herberg, de perfecte gelegenheid om de warmwaterbaden te ervaren.

Troeven:
  • Het fantastische berglandschap van de Japanse Alpen

  • Ontdekking van de warmwaterbaden

  • De boeddhistische tempel Nanzen-ji

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Kyoto

Je komt aan in de internationale luchthaven van Osaka (Kansai). Hier brengt een transfer jou rechtstreeks naar jouw hotel in Kyoto, de culturele hoofdstad van Japan. Deze betoverende stad, ooit de keizerlijke hoofdstad, heeft meer dan 2.000 tempels en heiligdommen, en 17 UNESCO werelderfgoederen. In de namiddag maak je een wandeling door de geisha wijn Gion en de winkelwijk Shijo.

Dag 2 & 3

Kyoto

Dag 4

Kyoto - Kanazawa

Dag 5

Kanazawa

Dag 6 & 7

Takayama

Dag 8

Takayama - Kiso Vallei

Dag 9

Kiso Vallei

Dag 10

Kiso Vallei - Tokyo

Dag 11 & 12

Tokyo

Dag 13

Tokyo

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy