Jordanië

In het betoverende Jordanië komen natuurlijke wonderen, een rijke geschiedenis en een gastvrije cultuur op een perfecte manier samen, waardoor dit land doordrenkt is met mystiek en adembenemende schoonheid. Of je nu een avontuurlijke reiziger bent die verlangt naar de pracht van de natuurlijke wereld, of een cultuurliefhebber die diep geworteld is in de rijke geschiedenis en eeuwenoude tradities van dit land, in Jordanië is er voor ieder wat wils.

Rondreis

The King's Highway

va. € 1499 - inclusief vlucht, hotels, huurwagen & activiteiten

Stap in je eigen magische reis door het betoverende Jordanië
Elke bocht van de historische King's Highway onthult een nieuw hoofdstuk van geschiedenis en schoonheid. Begin je avontuur in de bruisende stad Amman, waar het moderne en oude naadloos samen smelten. Laat je betoveren door de rijke cultuur en gastvrijheid van de lokale bevolking.

Reis verder langs de kronkelende wegen van de King's Highway en laat je meeslepen door de tijd terwijl je de adembenemende schoonheid van Petra bewondert. Vervolg je reis naar het wonderlijke Wadi Rum, een woestijnlandschap als uit een sprookjesboek. Hier zal je getuige zijn van een ongekende pracht van uitgestrekte zandduinen, rotsformaties en eindeloze sterrenhemels! Eindig je reis aan nog een natuurwonder, de Dode Zee. Hier kan je heerlijk genieten en lichaam en geest verwennen.

Wadi_Rum_Hiking_3.jpg
Header_intro.jpg

Woestijntocht in groep

In de voetsporen van
Lawrence of Arabia

va. € 2175 - inclusief vlucht, hotels, transfers & activiteiten

Reis in de voetsporen van Lawrence of Arabia in Wadi Rum
Ontdek de prachtige woestijnlandschappen die deze beroemde figuur fascineerden en duik in zijn geschiedenis. Ervaar de mooiste plekken van Wadi Rum terwijl je wandelt in een kleine groep en met de expertise van een privégids en een lokaal bedoeïenenteam. 's Avonds staan luxe tenten klaar voor een goede nachtrust onder een sterrenhemel.

Een bezoek aan Jordanië is niet compleet zonder een bezoek aan Petra, het oude archeologische wonder dat verborgen ligt in de dramatische zandstenen ravijnen van Zuid-Jordanië. Een unieke manier om Jordanië te beleven van binnenuit. 

Rondreis met privétransfers

Jordanian Rhapsody
Amman & Petra

va. € 1899 - inclusief vlucht, hotels, transfers & activiteiten

Ga op een 8-daagse reis door het hart van Jordanië, waar eeuwenoude geschiedenis en prachtige natuurlijk naadloos in elkaar overgaan.
Deze reis met privétransfers begint met 4 dagen in de betoverende hoofdstad Amman. Verken de levendige straten en duik in de rijke geschiedenis met een stadstour, terwijl een dagexcursie je meeneemt naar de archeologische wonderen van Jerash, het betoverende Ajloun kasteel en het rustige stadje Um Qais.

Vervolgens breng je 2 nachten door in de mystieke stad Petra, waar de geheimen van de roze stad zich voor je ogen ontvouwen. Ontspan en verjong tot slot met een onvergetelijke nacht aan de Dode Zee, drijvend in het mineraalrijke water en genietend van de natuurlijke pracht van de omgeving.

Header_intro.jpg

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.