Jordanië, The King's Highway

Jordanië
The King's Highway

vanaf 1499

Stap in je eigen magische reis door het betoverende Jordanië

Elke bocht van de historische King's Highway onthult een nieuw hoofdstuk van geschiedenis en schoonheid. Begin je avontuur in de bruisende stad Amman, waar het moderne en oude naadloos samen smelten. Laat je betoveren door de rijke cultuur en gastvrijheid van de lokale bevolking.

Reis verder langs de kronkelende wegen van de King's Highway en laat je meeslepen door de tijd terwijl je de adembenemende schoonheid van Petra bewondert. Vervolg je reis naar het wonderlijke Wadi Rum, een woestijnlandschap als uit een sprookjesboek. Hier zal je getuige zijn van een ongekende pracht van uitgestrekte zandduinen, rotsformaties en eindeloze sterrenhemels! Eindig je reis aan nog een natuurwonder, de Dode Zee. Hier kan je heerlijk genieten en lichaam en geest verwennen.

Word verliefd op de betoverende mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid die je nergens anders ter wereld zal vinden. Een reis die je voor altijd in je hart zal bewaren!

Dag aan dag programma

Torino Hotel 3* (Comfort)
Ambassador Hotel 4* (Superior)
Torino Hotel 3* (Comfort)
Ambassador Hotel 4* (Superior)
Torino Hotel 3* (Comfort)
Ambassador Hotel 4* (Superior)
Petra Corner Hotel 3* (Comfort)
Petra Moon Hotel 4* (Superior)
Aladdin Camp (Comfort)
Mazayen Camp (Superior)
Ramada Resort 3* (Comfort)
Dead Sea Spa Hotel 4* (Superior)
Ramada Resort 3* (Comfort)
Dead Sea Spa Hotel 4* (Superior)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy