Het Mythische Mexico

Het Mythische Mexico

vanaf 1310

Rondreis - 13 dagen

De bakermat van de Indiase culturen is een samenspel van bijzondere landschappen: tropische gebieden, moerassen, hagelwitte stranden, jungle en rijzige bergketens. Daarenboven heeft Mexico een zeldzame concentratie aan culturele rijkdom.

De indrukwekkende piramides en paleizen uit de pre-Columbiaanse periode zijn hier ook vandaag nog stille getuigen van. Directe afstammelingen van de Maya's, Azteken, Zapoteken, Tolteken en Mixteken, in het huidige Mexico leven zowat 59 Indiase etnische groepen die allen hun taal, tradities en kleurrijke kleding vrijwaarden. Mexico ontdekken is dan ook een unieke ervaring. Traditionele Indiase markten, Mariachi-muziek, Mexicaanse keuken ... Mexico moet je zien, horen, voelen en proeven!

Tijdens deze 13-daagse internationale groepsreis beleef je de hoogtepunten van Mexico. Je ontdekt de ruïnes en piramides van de Maya’s en de Azteken en geniet van een paar dagen lekker ontspannen aan het strand in Riviera Maya.

Troeven:
  • Rondreis waarbij je je individueel aansluit

  • Hoogtepunten als Mexico City, Merida & Chichen Itza

  • Strandvakantie in all-in

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Mexico City

Onthaal aan de luchthaven van Mexico City, transfer naar het hotel. Je verblijft hier 3 nachten.

Morgen, op dag 2, is er een halve dag bezoek (+/- 6u) aan Mexico City en het Antropologisch Museum gepland. Je tourt langs de grootste trekpleisters van deze metropolis: de Zocalo met de muurschilderingen van Diego Rivera, de Metropolitan kathedraal en het plein van de drie culturen. Je bezoekt ook de ambachtsmarkt, het elegante Paseo de la Reforma met het monument van de onafhankelijkheid en het Chapultepec park met het kasteel van Keizer Maximiliano.

Dag 3

Mexico City

Dag 4 & 5

Mexico City - Merida

Dag 6 & 7

Merida

Dag 8

Merida - Chitzen Itza - Riviera Maya

Dag 9 & 12

Riviera Maya

Dag 13

Riviera Maya - Cancun

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy