Het Mythische Mexico

vanaf 1310

Rondreis - 13 dagen

De bakermat van de Indiase culturen is een samenspel van bijzondere landschappen: tropische gebieden, moerassen, hagelwitte stranden, jungle en rijzige bergketens. Daarenboven heeft Mexico een zeldzame concentratie aan culturele rijkdom.

De indrukwekkende piramides en paleizen uit de pre-Columbiaanse periode zijn hier ook vandaag nog stille getuigen van. Directe afstammelingen van de Maya's, Azteken, Zapoteken, Tolteken en Mixteken, in het huidige Mexico leven zowat 59 Indiase etnische groepen die allen hun taal, tradities en kleurrijke kleding vrijwaarden. Mexico ontdekken is dan ook een unieke ervaring. Traditionele Indiase markten, Mariachi-muziek, Mexicaanse keuken ... Mexico moet je zien, horen, voelen en proeven!

Tijdens deze 13-daagse internationale groepsreis beleef je de hoogtepunten van Mexico. Je ontdekt de ruïnes en piramides van de Maya’s en de Azteken en geniet van een paar dagen lekker ontspannen aan het strand in Riviera Maya.

Troeven:
  • Rondreis waarbij je je individueel aansluit

  • Hoogtepunten als Mexico City, Merida & Chichen Itza

  • Strandvakantie in all-in

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Mexico City

Onthaal aan de luchthaven van Mexico City, transfer naar het hotel. Je verblijft hier 3 nachten.

Morgen, op dag 2, is er een halve dag bezoek (+/- 6u) aan Mexico City en het Antropologisch Museum gepland. Je tourt langs de grootste trekpleisters van deze metropolis: de Zocalo met de muurschilderingen van Diego Rivera, de Metropolitan kathedraal en het plein van de drie culturen. Je bezoekt ook de ambachtsmarkt, het elegante Paseo de la Reforma met het monument van de onafhankelijkheid en het Chapultepec park met het kasteel van Keizer Maximiliano.

Dag 3

Mexico City

Dag 4 & 5

Mexico City - Merida

Dag 6 & 7

Merida

Dag 8

Merida - Chitzen Itza - Riviera Maya

Dag 9 & 12

Riviera Maya

Dag 13

Riviera Maya - Cancun

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy