Peru XL

vanaf 1070

Rondreis - 15 dagen

15 dagen op ontdekking in Peru zonder ook maar een ogenblik af te vragen of er hier ooit een einde komt aan de lange lijst van magische plekken. Je bent in het land van 'de Andescondor' die niet alleen de grootste vogel ter wereld is maar ook een majestueuze hoogvlieger die tot 172 km aflegt met 1 vleugelslag!

Daar ben jij deze reis getuige van. En hij is niet de enige die tot de verbeelding zal spreken. De haast bovenaardse pracht van sites zals Machu Picchu, de geheimzinnige geometrische Nazca lijnen, het machtige en hoogste bevaarbare meer ter wereld, het Titicacameer, en de prachtige Heilige Vallei van de Inca's. Geef toe, dit is een reis die van begin tot eind volgestopt zit met hoogtepunten. Om even te acclimatiseren in Lima en ook van de stad Cusco en omgeving maximaal te genieten verblijf je er verschillende dagen. Deze reis wordt op meer dan een vlak adembenemend!

Troeven:
  • Het magische Machu Picchu en de geheimzinnige Nazcalijnen

  • Een rijk koloniaal verleden weerspiegeld in de architectuur en stadssfeer

  • Qua natuur en cultuur de schatkamer van Zuid-Amerika.

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Lima

Onthaal aan de luchthaven en transfer naar je hotel. Vandaag heb je vrij om het mooie Lima op eigen houtje te verkennen. Lima is de hoofdstad van Peru en strekt zich uit op een smalle kuststrook, tussen de Stille Oceaan en het Andesgebergte. De stad wordt ook wel de ‘Parel van de Stille Oceaan’ genoemd omwille van de romantische charme van de oude kerken, pleinen en huizen.

Dag 3 & 4

Lima - Nazca

Dag 5 & 7

Nazca - Arequipa

Dag 8

Arequipa - Puno

Dag 9

Puno - Uros Islands - Amantani Island

Dag 10

Puno - Taquile eiland

Dag 11 & 13

Puno - Cuzco

Dag 14

Machu Picchu

Dag 15

Cuzco

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy