Land van de verborgen schatten

Land van de verborgen schatten

vanaf 1745

Rondreis - 13 dagen

Reis naar het land van de passievolle tango, hartverwarmende muziek en adembenemende landschappen. Droom weg in Buenos Aires, waan je een ontdekkingsreiziger aan de Iguazu Falls, bewonder de kleurenpracht van de Argentijnse Andes, kuier door de koloniale straatjes van Salta en proef de heerlijke traditionele Argentijnse wijn in de beroemde wijngaarden van Cafayate.

Dit Zuid-Amerikaanse land biedt ontzettend veel variatie. Kortom: de gedroomde reis!

Troeven:
  • Bezoek de adembenemende watervallen van Iguazu

  • Laat je verleiden tot een glaasje heerlijke traditionele Argentijnse wijn

  • Bewonder de kleurenpracht van de Argentijnse Andes

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Buenos Aires

Onthaal aan de luchthaven en transfer naar hotel in Buenos Aires waar je volgende 2 nachten verblijft. Na het ontbijt de volgende morgen maak je een privé wandeling met gids (2u) doorheen het ‘Parijs van Zuid-Amerika’, zoals de bijnaam van Buenos Aires luidt. Deze kosmopolitische stad, Europees in uiterlijk, vindt elke bezoeker met culturele interesse vast oneindig boeien. Dans de tango tot in de vroege uurtjes en ga op ontdekking van de architectuur, gastronomie, concerten, shows en zelfs sportevenementen. Een rijke ervaring vol aangename verrassingen!

Dag 3 & 4

Buenos Aires - Salta

Dag 5

Humahuaca Valley

Dag 6

Cayafate

Dag 7

Cachi

Dag 8

Salta

Dag 9

Salta - Iguazu

Dag 10 & 11

Iguazu Falls

Dag 12 & 13

Iguazu - Buenos Aires

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy