Land van ijs & vuur

vanaf 2025

Rondreis - 13 dagen

Droom jij ervan om de tango te dansen in Buenos Aires, jezelf onder te dompelen in de lokale cultuur van Puna in de hooglanden van de Andes, naar de top van El Chalten te klimmen, de gletsjers van het Los Glaciares National Park te ontdekken, een wandeling te paard te maken door het Andesgebergte, vogel- en zoogdierkolonies te observeren en in de voetstappen van Darwin te wandelen in Patagonië en Tierra de Fuego? Droom niet langer. Deze tocht door Argentinië zet jouw droom om in actie!

Troeven:
  • Gegidste stadswandeling in Buenos Aires

  • Ontdek de Perito Moreno gletsjer

  • Bootcruise op het Beagle kanaal in Ushuaia

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Buenos Aires

Onthaal aan de luchthaven en transfer naar hotel in Buenos Aires waar je volgende 2 nachten verblijft. Na het ontbijt de volgende morgen maak je een privéwandeling met gids (2u) doorheen het ‘Parijs van Zuid-Amerika’ , zoals de bijnaam van Buenos Aires luidt. Deze kosmopolitische stad, Europees in uiterlijk, vindt elke bezoeker met culturele interesse vast oneindig boeien. Dans de tango tot in de vroege uurtjes en ga op ontdekking van de architectuur, gastronomie, concerten, shows en zelfs sportevenementen. Een rijke ervaring vol aangename verrassingen!

Dag 3

Buenos Aires - El Chalten

Dag 4 & 5

El Chalten

Dag 6 & 8

El Chalten - El Calafate

Dag 9 & 11

El Calafate - Ushuaia

Dag 12 & 13

Ushuaia – Buenos Aires

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy