Namibia XL

vanaf 2139

Rondreis - 16 dagen

Namibië is een uitgestrekt land met heel wat bezienswaardigheden. De natuur toont zich hier in zoveel verschillende schakeringen dat je de tijd die je hier doorbrengt goed kan gebruiken. Geniet van een extra dag in Etosha National park en trek dieper naar het zuiden voor een bezoek aan de Fish River Canyon.

Troeven:
  • Beleef de hoogtepunten van Noord- en Zuid Namibië

  • Bewonder de grootse Fish River Canyon

  • Verblijf in exclusieve lodges

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Windhoek

Bij aankomst op de luchthaven word je begroet door onze plaatselijke vertegenwoordiger. Je neemt je voorafgeboekte huurwagen in ontvangst en rijdt naar je hotel. Je hebt nog heel wat dag over om Windhoek te ontdekken en er de sfeer op te snuiven.

Dag 2

Windhoek - Otjiwarongo

Dag 3

Otjiwarango - Etosha National Park Oost

Dag 4 & 5

Etosha National Park West

Dag 6 & 7

Etosha NP - Twyfelfontein

Dag 8 & 9

Swakopmund

Dag 10 & 11

Sossusvlei

Dag 12

Sossusvlei - Aus

Dag 13 & 14

Aus - Fish River Canyon

Dag 15

Fish River Canyon - Mariental

Dag 16

Mariental - Windhoek

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy