+32 (0)70 23 33 13
 • Oahu
 • Kauai
 • Big Island

Deze 8-daagse island hopping is jouw ideale beach en/of Hawaï extensie na je rondreis op het vasteland.

Je start met 2 nachten verblijf in het hart van Hawaï op Oahu waar je naast het legendarische Waikiki Beach talrijke hoogtepunten ontdekt. Via de groene parel Kauai waar je 2 nachten verblijft hop je verder naar Big Island waar je eindigt met 3 nachten.

Op Oahu (waar je eigen wagen niet zo handig is) zijn de transfers inbegrepen, op de 2 andere eilanden staat de huurwagen voor jou klaar.

Individueel

Dag 1 - Oahu

Aloha! Welkom in het paradijs. Na je lange vlucht word je op de luchthaven van Honolulu verwelkomd op de traditionele manier met een bloemenkrans. Hierna brengt een transfer je naar je hotel.

Standard Hotel:  Ohana Waikiki East (Waikiki View Room)
Categorie:

Dag 2 - Oahu

Geniet van deze dag om het  3de grootste eiland van Hawaii te ontdekken. Ga relaxen op een van de 125 stranden, waarvan Waikiki natuurlijk het bekendste is. Of boek een dagexcursie en ga in het spoor van een local op zoek naar de hoogtepunten van het eiland.

Standard Hotel:  Ohana Waikiki East (Waikiki View Room)
Categorie:

Dag 3 - Oahu > Kauai

’s Morgens ga je per transfer naar de luchthaven en brengt een korte binnenlandse vlucht je naar je volgende eiland, Kauai. Daar aangekomen haal je je huurwagen op waarmee je meteen op verkenning kan. Dit groene eiland heeft een enorme weelde aan diverse natuur. Ontdek de indrukwekkende Waimea Canyon, zeker zo indrukwekkend als de Grand Canyon. Bezoek het tropische Na Pali Coast en wandel tot de Wailua watervallen. Je weet niet wat eerst te bezoeken.

Standard Hotel:  Aqua Kauai Beach Resort (Mountain/Garden Room)
Categorie:

Dag 4 - Kauai

Vrije dag ter verkenning van Kauai.
Standard Hotel:  Aqua Kauai Beach Resort (Mountain/Garden Room)
Categorie:

Dag 5 - Kauai > Big Island

’s Morgens lever je je huurwagen in op de luchthaven. Een korte binnenlandse vlucht brengt je naar Big Island. Daar aangekomen haal je je huurwagen op waarmee je meteen op verkenning kan. De naam zegt het zelf, dit is veruit het grootste eiland van Hawaii met talrijke uitstapmogelijkheden. Bezoek op de zuidkust het Hawaii Volcanoes Nationaal park, ga te voet op verkenning in het Akaka Falls State Park en verbaas je bij de zwarte zandstranden van Puna.

Standard Hotel:  Royal Kona Resort (standard room)
Categorie:

Dag 6 & 7 - Big Island

Vrije dagen.

Standard Hotel:  Royal Kona Resort (standard room)
Categorie:

Dag 8 - Big Island

Einde van deze boeiende en prachtige island hopping tour. Nadat je je wagen inlevert op de luchthaven reis je verder naar je volgende bestemming.

Reisdocumenten

 • Reizigers met de Belgische nationaliteit* (baby's en kinderen inclusief) hebben een digitaal leesbaar paspoort nodig, met min. 2 lege pagina's. volgens diplomatie.belgium.be geldig bij inreis en tijdens verblijf, (Connections raadt je aan hierbij gezond verstand te laten primeren en wat speling in te bouwen na je reis. Vaak zijn onvoorziene omstandigheden de reden van een verplicht latere terugreis. Hou hiermee rekening). Een kredietkaart is verplicht bij het inchecken in de hotels en ook bij het huren van een wagen. Raadpleeg de meest recente reisinformatie en up-to-date reisadviezen op diplomatie.be/nl. Een voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
 • Je bent ook verplicht een elektronische reisautorisatie of ESTA aan te schaffen. De ESTA-procedure kan uitsluitend worden ingevuld en betaald met je persoonlijke kredietkaart op https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ (14 USD). Je ESTA reistoelating is 2 jaar geldig. Let wel. Indien je paspoort tijdens deze twee jaar vervalt, vervalt ook je ESTA en moet  je een nieuwe reistoelating aanvragen met het nieuwe paspoortnummer. Wij raden u tenstelligste aan de Esta- of Eta vergunning uit te printen en bij te hebben terwijl u reist, dit om problemen te voorkomen. Raadpleeg de meest recente reisinformatie en up-to-date reisadviezen op diplomatie.be/nl.
 • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit en/of met een buitenlands paspoort worden verzocht dit spontaan te melden aan de Connections reisconsulent(e) en dienen contact op te nemen met hun respectievelijke ambassade of consulaat voor het verkrijgen van actuele informatie inzake de vereiste reisdocumenten. Ook zij zijn verplicht een elektronische reisautorisatie of ESTA aan te schaffen. De ESTA-procedure kan uitsluitend worden ingevuld en betaald met een kredietkaart-op-naam op esta.cbp.dhs.gov (14 USD).

Verzekeringen

Vertrek voldoende en volledig verzekerd op reis. Onze Protections verzekeringen bestaan in verschillende tijdelijke en jaarlijkse contracten en bieden je de beste bescherming aan de voordeligste voorwaarden.

Reizen op maat

Onze reizen kunnen worden aangepast naar eigen smaak en tempo.
Wil je een specifiek hotel of een riad reserveren, je verblijf combineren met een mini-rondreis, dan werken wij graag een voorstel uit. Maak ons je wensen kenbaar en wij zorgen voor een persoonlijke offerte met een dag-per-dag programma. Neem contact op met onze destination experts.

Wil je in groep verblijven met je familie, vrienden of collega's? Dat is mogelijk! Vertrouw de organisatie van je groepsreis (minimaal 10 personen) toe aan de Connections Groepsdienst. Dat kan telefonisch op +32 (0)2 550 01 65 of door een mailtje naar groups@connections.be. Wij bezorgen jou zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte.

Gezondheid

Geen verplichte inentingen. De meest volledige en up-to-date informatie vind je op www.itg.be.
Medische kosten kunnen hoog oplopen in de Verenigde Staten. Neem daarom een goede reisbijstandsverzekering. De Protections All-In Premier verzekering werd speciaal ontwikkeld voor reizen naar de USA en is voldoende dekkend.

Tijdzone

De Verenigde Staten zijn opgedeeld in vier tijdszones:

 • Eastern (- 6 u.)
 • Central (- 7 u. )
 • Mountain (- 8 u.)
 • Pacific (- 9 u.)

Zomeruur: In 2018 zetten de Verenigde Staten het uurwerk 1 uur vooruit op zondag 12 maart om 2 uur 's morgens. In België gebeurt dit tijdens de nacht van 25 - 26 maart. Dit houdt in dat er tijdens de periode van 12 tot 26 maart 2017 het tijdsverschil één uur minder bedraagt dan hierboven aangegeven.

 Winteruur: In 2018 zet België het uurwerk 1 uur achteruit tijdens de nacht van 28 - 29 oktober. In de Verenigde Staten gebeurt dit tijdens de nacht van 4 - 5 november. Dit houdt in dat er tijdens de week van 29 oktober tot 5 november 2017 het tijdsverschil één uur minder bedraagt dan hierboven aangegeven.

Valuta

Munteenheid

US Dollar (USD), 1 USD = 0,92 EUR & 10 EUR = 10.83 USD (01/05/2020)

Betalingswijze

De handigste manier van betalen is met de kredietkaart. Een kredietkaart is verplicht bij het inchecken in de hotels en ook bij het huren van een wagen. Informeer tijdig, want vanaf 15 januari 2014 staan Visa en Masterkaarten (en mogelijk ook andere types van kredietkaarten) op niet-voor-gebruik-in-de-V.S., bij Amerikaanse verhuurbedrijven en tijdens cruises onder Amerikaanse vlag. Je moet dan voor gebruik van je kredietkaart een voorafgaandelijke openstelling van de kaart aanvragen. Dit kan voor afreis (in je bankkantoor of op het nummer vermeld op de achterzijde van je kredietkaart of via een special formulier beschikbaar bij PC-banking) maar ook na aankomst in de V.S. (door een geldopname aan een ATM. Hiervoor betaal je transactiekosten). Hetzelfde geldt voor de Maestro-functie van je bankkaart.

Klimaat

Gemiddelde temperaturen (in °C):
Bestemming J F M A M J J A S O N D
San Francisco 13 16 16 17 18 19 19 19 21 21 18 14
Las Vegas 14 17 21 26 31 37 40 39 34 27 19 14
New York  3  5 10 16 22 26 29 28 24 18 12  6
Miami 24 25 26 28 30 31 32 32 31 29 27 25
Chicago -1  2  8 15 22 27 29 28 24 17 9  2
Washington DC  6  8 13 19 24 29 31 30 26 20 14  8

Wat is inbegrepen?

 • 7 overnachtingen in vermelde hotels of equivalent
 • E road Book
 • Transfer h/t Honolulu luchthaven – hotel
 • 48u verhuurwagen in Kauai
 • 72u Verhuur wagen in Big Island
 • Binnenlandse vluchten Honolulu – Lihue & Lihue – Kona (bagagetoeslag niet inbegrepen)

Niet inbegrepen

Je internationale vlucht, maaltijden en drank, toegang tot de parken, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Moet je weten

Prijzen tijdens de kerstvakantie zijn op aanvraag. Binnenlandse vluchten in promo klasse mits toeslag.

Standard Prijs per persoon


CUHI0008


27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Vraag een offerte
Jouw reis op maat.
Maak een afspraak online
Wanneer het jou uitkomt!