+32 (0)70 23 33 13

Nieuw Zeeland

Een paradijs met een zee aan ruimte ...

Bewegingsvrijheid, een adembenemende natuur en alles tot in de puntjes geregeld dat is Nieuw-Zeeland. Een immens land waar je val de ene verbazing in de ander valt, met open mond naar wouden, bergen en meren staat te kijken en waar je dagenlang kan rondstruinen zonder al te veel levende zielen tegen te komen. Een land dat zowel de adrenalinejunk als de relaxte reiziger zal weten te overtuigen.

Nieuw-Zeeland is een ongerept paradijs met een hoge levensstandaard waar het comfortabel reizen is. Een bestemming waar de avonturier zijn hart kan ophalen en de eeuwenoude Maori cultuur nooit ver weg is. Een land met heerlijke wijngaarden, culinaire traditie en super vriendelijke inwoners die je met open armen ontvangen. Ze verstaan is niet altijd evident, maar laten we dat een uitdaging noemen.

Of je nu kiest voor het noorder- of het zuidereiland, de landschappen zijn totaal verschillend, maar even spectaculair. Het land mag dan een beetjes in de schaduw staan van buur Australië, Nieuw-Zeeland kan zich hier perfect mee meten.

Eilandhoppen, hiken, Nationale Parken bezoeken of walvissen spotten, je zal niet weten wat eerst gedaan.

33 Travel Shops
33 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Vraag een offerte
Jouw reis op maat.
Maak een afspraak online
Wanneer het jou uitkomt!