Taste of
Oeganda XL

vanaf 3649

Rondreis - 11 dagen

Ben je al helemaal wild van het A Taste of Oeganda programma? Heb je nog wat meer tijd? We voegen 3 extra dagen toe aan de basisrondreis om nog meer van deze prachtige parel te kunnen ontdekken. Zo staat ook een verblijf en kanotocht op het wondermooie Lake Bunyoni op het programma.

Daarnaast verblijf je 2 nachten in Bwindi Impenetrable National Park en maak je ook een stop in Fort Portal waar je een kratermeer bezoekt. Kortom een complete reis doorheen de parel van Oost-Afrika.

Troeven:
  • Ervaar de nabijheid van machtige berggorilla's

  • Ga op zoek naar boomklimmende leeuwen

  • Beleef een off the beaten track safari!

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Brussel - Entebbe - Kampala

Vandaag stap je aan boord van je vlucht naar Entebbe, de poort naar een groots avontuur. Je gids en chauffeur verwelkomt je op de luchthaven van Entebbe. Meteen valt je de geur van het Afrikaanse continent op die uit de grond lijkt op te stijgen. Heerlijk anders! De transfer naar je lodge in Kampala duurt zowat 1u15. Daarna volgt een volledige briefing van wat je zoal verwachten mag tijdens je trip.

Dag 2

Kampala - Lake Mburo

Dag 3

Lake Mburo - Lake Bunyonyi

Dag 4

Lake Bunyonyi - Bwindi Impenetrable National Park

Dag 5

Bwindi Impenetrable National Park

Dag 6

Bwindi Impenetrable National Park - Queen Elizabeth National Park South

Dag 7

Queen Elizabeth National Park South - Queen Elizabeth National Park North

Dag 8

Queen Elizabeth National Park North - Fort Portal

Dag 9

Fort Portal - Kampala

Dag 10 & 11

Kampala

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy