De pracht van Tanzania

De pracht van Tanzania

vanaf 1757

Rondreis - 6 dagen

Tanzania is dé bestemming voor natuur- en wildliefhebbers. Het land opent zich langzaamaan voor safari’s. Je ontdekt er de kronkelende baobabs in het Nationaal Park van Tarangire, de uitgestrektheid van de Serengeti en de schoonheid van de Ngorongoro, de grootste krater ter wereld.

En dan vergeten we nog het belangrijkste: de vele leeuwen, olifanten, zebra’s, giraffen en andere wilde dieren, de een nog indrukwekkender dan de ander. Om je reis perfect af te sluiten, kan je enkele dagen uitrusten aan de tropische stranden van Zanzibar.

Troeven
  • In Tanzania ervaar je het echte safariegevoel

  • Spannend, onverwacht, mooi en gastvrij

  • De grote Maasai , het eerste en oudste Afrikaanse natuurpark, de grootste krater ter wereld; Kenya beleef je in superlatieven

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Arusha

Je wordt verwelkomd door de lokale vertegenwoordiger en naar de Moivaro Lodge gebracht, op zowat een uur rijden van de luchthaven. Aan het zwembad heb je een prachtig zicht op de tuin. De kamers zijn ondergebracht in verschillende hutjes. De rest van de dag vul je vrij in.

Dag 2

Arusha - Lake Manyara National Park

Dag 3 & 4

Lake Manyara National Park - Serengeti National Park

Dag 5

Serengeti National Park - Ngorongoro Krater

Dag 6

Arusha

Wat is inbegrepen?

Praktische info

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy