Ancient Cities of Siam

Ancient Cities
of Siam

vanaf 722

Rondreis - 4 dagen

Vanuit Bangkok leiden verschillende wegen naar Chiang Mai. Tijdens deze 4-daagse rondreis volg je het historische pad langs de eerste en tweede hoofdstad van het konininkrijk Siam. Onderweg staan er tal van culturele en historische hoogtepunten op het programma. Je ontdekt dit alles per tuk tuk, longtailboot en met de fiets zodat er naast het culturele ook aandacht is voor lokale ontmoetingen.

Troeven:
  • Origineel vervoer en lokale ontmoetingen

  • Een programma voor de culturele fans

  • Dé ideale brug tussen Bangkok & Chiang Mai

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Bangkok - Ayutthaya

‘s Morgens vertrek je vanuit Bangkok naar het noorden. Na anderhalf uur rijden kom je aan in Ayutthaya, dat van 1350 tot 1767 hoofdstad van Thailand (Siam) was. Je start de dag met een bezoek aan het zomerverblijf van de Chakri-koningen in Bangpa-In. Vervolgens trek je de oude hoofdstad in en bezoek je de belangrijkste tempels zoals de Wat Chai Wattanaram, Wat Phra Si San Phet en de Wat Mahatat. Na de lunch wissel je de wagen voor een longtailboot en maak je een unieke boottocht op de kanalen van Ayutthaya. Je vaart langs pittoreske plaatsen en prachtige tempels. Je overnacht in Ayutthaya.

Inclusief: Lunch

Dag 2

Ayutthaya - Phitsanuloke - Sukhothai

Dag 3

Sukhothai

Dag 4

Sukhothai - Chiang Mai

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy