Taste of Thailand & River Kwai

Taste of Thailand & River Kwai

vanaf 1149

Rondreis - 9 dagen

Deze individuele reis neemt je mee op ontdekking van Bangkok tot Chiang Mai via het mooie natuurgebied dat zijn faam dankt aan de film 'The Bridge on the River Kwai'. Je verneemt meer over het oorlogsverleden en ontdekt de prachtige jungle. De toegang tot de geprogrammeerde toeristische trekpleisters is inbegrepen en je kan zelf je programma aanvullen met facultatieve uitstappen. Je rondreis eindigt in Chiang Mai of toch niet?

Troeven:
  • Combinatie van Bangkok, Chiang Mai en Kanchanaburi

  • Verblijf in een drijvend hotel in de jungle

  • Belangrijkste excursies inbegrepen

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 - 3

Bangkok

Verwelkoming op de luchthaven plus transfer naar je hotel om je wat op te frissen.

Tijdens je namiddagboottocht op de Chao Praya en de klongs leer je de grootstad op een heel andere manier kennen. Verwondert het je dat deze klongs Bangkok de bijnaam 'Het Venetië van Azië' bezorgden? Je bezoekt Wat Arun, of de tempel van de dageraad. Per boot gaat het verder tot de pier van Chinatown. Hier maak je een wandeling doorheen de smalle steegjes waar je de authentieke Chinese sfeer kunt opsnuiven. Ook een bezoek aan een lokale Chinese tempel staat op het programma. Nadien keer je terug naar je hotel.

Dag 2 staat in het teken van cultuur. Je bezoekt twee van de belangrijkste Thaise tempels: Wat Po met haar 15m hoge en 45m lange, totaal vergulde, liggende Boeddha en het stralend weelderige koninklijk paleis met de smaragden Boeddha, het meest vereerde beeld van Thailand. Na het koninklijk paleis gaat de tocht verder richting de bloemenmarkt “Pa Klong” waar je gaat rondkuieren met je gids.

Dag 3 laat je de vrijheid een heerlijke excursie te plannen.

Dag 4 - 5

Kanchanaburi

Dag 6

Kanchanaburi - Bangkok - Nachttrein (Superior) of Chiang Mai (Deluxe)

Dag 7 - 8

Chiang Mai

Dag 9

Chiang Mai

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy