Highlights of Northern Thailand

Highlights of Northern Thailand

vanaf 1159

Rondreis - 7 dagen

Tijdens deze reis trek je vanuit Bangkok doorheen het centrum van Thailand naar het authentieke noorden waar je talrijke boeiende ervaringen wachten.

Vanuit de huidige hoofdstad trek je langs twee voormalige hoofdsteden met een weelde aan ruines, die je een idee geven van hun glorierijke verleden. Je maakt kennis met de bergvolkeren, observeert de traditionele bedelronde van de monniken in de vroege ochtend en reist naar het meest noordelijke punt van het land; de Gouden Driehoek. Je trip eindigt in Chiang Mai, de hoofdstad van de gelijknamige provincie met bijnaam 'Roos van het Noorden'. Logeren doe je altijd in originele en luxueuze hotels.

Troeven:
  • De mooiste culturele highlights van Thailand

  • De Gouden Driehoek

  • Combineer met andere rondreizen in het noorden

Dag aan dag programma

Classic Kameo 4*
Sukhothai Heritage 4* (standard)
Katilya Mountain Resort 5*
Katilya Mountain Resort 5*
Bodhi Serene 4*
Bodhi Serene 4*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.