Khao Yai Safari

vanaf 369

Uitbreiding - 3 dagen

Laat je onderdompelen in de prachtige natuur van Khao Yai tijdens deze driedaagse privésafari. Je verblijft in het heerlijke luxe tentenkamp Lala Mukha, de ideale uitvalsbasis. Een trip vol dieren, wandelingen, avontuur en ontspanning. Een aanrader voor jong en oud.

Troeven:
  • Bezoek Thailands eerste nationale park

  • Ga op selfie met de waterval waar Leonardo Di Caprio onder douchte in The Beach

  • Sta oog in oog met heel wat wildlife; Onvergetelijk

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Bangkok - Khao Yai

Drie uur na je pick-up aan je hotel in Bangkok sta je aan de poort van het Khao Yai National Park. Het Lala Mukha Tented camp wordt je uitvalsbasis voor de komende 3 dagen (2 nachten). Je natuurbeleving start met een afdaling in een grot aan de rand van het park in het gezelschap van een lokale ranger. Deze impressionante plek huist talrijke soorten vleermuizen, spinnen en slangen. Not for the faint-hearted! Bij zonsondergang ben je getuige van een waar spektakel. dan vliegen miljoenen vleermuizen tegelijkertijd uit hun schuilplaats en vormen zo een minutenlange zwerm waar geen eind aan lijkt te komen. Indrukwekkend! Enthousiast en doordrongen van al dit avontuur keer je terug naar het kamp waar een BBQ diner op je wacht. Een lekker einde van een heerlijke dag.

Inbegrepen: Dinner

Dag 2

Khao Yai

Dag 3

Khao Yai

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy