Taste of Thailand & Mae Hong Son

Taste of Thailand & Mae Hong Son

vanaf 1279

Rondreis - 10 dagen

Ontdek de ins-and-outs van het verleden en heden van Bangkok, Chiang Mai en Mae Hong Son en trek naar een van de meest afgelegen hoeken nabij de grens met Myanmar. Je maakt kennis met het provinciale dorpje Mae Hong Son, haar bergstammen en etnische minderheden en ontmoet de beroemde 'giraffe vrouwen' of padaung vrouwen.

Focus van deze tour is zowel Thailand's cultureel erfgoed in twee van zijn meest briljante, maar totaal verschillende steden en de ongerepte, rustige en authentieke leefomgeving van de bergstammen. Voeg hier je favoriete excursies aan toe en je bent vertrokken voor een spannende reis naar een schitterende bestemming.

Troeven:
  • Combineer Bangkok, Chiang Mai en Mae Hong Son

  • Verblijf in bungalows tussen de rijstvelden

  • Enige excursies

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 - 3

Bangkok

Verwelkoming op de luchthaven plus transfer naar je hotel om je wat op te frissen. Tijdens je namiddagboottocht op de Chao Praya en de klongs leer je de grootstad op een heel andere manier kennen. Geen wonder dat Bangkok de bijnaam 'Het Venetië van Azië' bezorgde? Je bezoekt Wat Arun, of de tempel van de dageraad en trekt per boot verder naar Chinatown waar je door de smalle steegjes wandelt, de de authentieke Chinese sfeer opsnuift en binnesprint in een lokale Chinese tempel.

Tijdens Dag 2 bezoek je twee van de belangrijkste Thaise tempels: Wat Po met haar 15m hoge en 45m lange, totaal vergulde, liggende Boeddha en het stralend weelderige koninklijk paleis met de smaragden Boeddha, het meest vereerde beeld van Thailand. Na het koninklijk paleis gaat de tocht verder richting de bloemenmarkt “Pa Klong” waar je gaat rondkuieren met je gids.

Dag 3 laat je de vrijheid een heerlijke excursie te plannen.

Dag 4

Bangkok - Nachttrein (Superior) of Chiang Mai (Deluxe)

Dag 5 - 6

Chiang Mai

Dag 7

Chiang Mai - Pai

Dag 8

Pai - Mae Hong Son

Dag 9

Mae Hong Son - Mae Chaem

Dag 10

Mae Chaem - Chiang Mai

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy