Taste of Thailand & Mae Hong Son

Taste of Thailand & Mae Hong Son

vanaf 1169

Rondreis - 10 dagen

Ontdek de ins-and-outs van het verleden en heden van Bangkok, Chiang Mai en Mae Hong Son en trek naar een van de meest afgelegen hoeken nabij de grens met Myanmar. Je maakt kennis met het provinciale dorpje Mae Hong Son, haar bergstammen en etnische minderheden en ontmoet de beroemde 'giraffe vrouwen' of padaung vrouwen.

Focus van deze tour is zowel Thailand's cultureel erfgoed in twee van zijn meest briljante, maar totaal verschillende steden en de ongerepte, rustige en authentieke leefomgeving van de bergstammen. Voeg hier je favoriete excursies aan toe en je bent vertrokken voor een spannende reis naar een schitterende bestemming.

Troeven:
  • Combineer Bangkok, Chiang Mai en Mae Hong Son

  • Verblijf in bungalows tussen de rijstvelden

  • Enige excursies

View_point.jpg

Dag aan dag programma

Century Park Hotel 4*+ (Superior)
LIT! 4*+ (Deluxe)
Night Train (Superior)
Dusit D2 5* (Deluxe)
Sabai Sabai 4* (Superior)
Dusit D2 5* (Deluxe)
Siam Reverie Resort 4*
Fern Resort 3*
Hot Coffee B & B

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.