Nordic Winter Escape

vanaf 1870

Aava Sky Village heeft haar naam niet gestolen! Het lijkt wel alsof je je in een klein dorpje bevindt, met een uitstekende ligging op een heuveltop van Aavasaksa waardoor je een prachtig uitzicht hebt over Finland en Zweden! Dankzij deze kleinschalige en afgelegen ligging heb je ook uitstekende kansen om het noorderlicht te zien vanop het domein. In de buurt vind je trouwens de recent vernieuwde Aavasaksa skipistes (3x pistes waarvan de langste 1 kilometer lang is, snow tube) en enkele langlaufskipistes. Zo kan je jouw vakantie helemaal afmaken in combinatie met typisch Lapse excursies.

We hebben voor jullie een kort maar krachtig programma samengesteld met onder meer een huskytocht en avondsneeuwschoenwandeling. Je gaat met de sneeuwscooter ook een goeie plek zoeken om te gaan ijsvissen en – uniek voor ons aanbod – je leert jouw eigen typisch Lapse Kuksa (houten beker) maken!

Je vindt hier cabins voor 2, 4, 5 en zelfs 8 personen. Dat maakt deze accommodatie dan ook perfect geschikt voor koppels, gezinnen of samen reizende vrienden. Ondanks het feit dat elke cabin over een keuken beschikt, worden maaltijden gewoon voorzien in volpension (ontbijtbuffet, soeplunch, dinerbuffet)!

Troeven
  • Comfortabel verblijf op de grens tussen Fins en Zweeds Lapland

  • Prachtig uitzicht vanop de Aavasaksa-heuvel

  • Grote kans op noorderlicht door de afgelegen ligging boven de Poolcirkel

  • Charmante cabins met volwaardige keuken

  • Lekkere maaltijden in volpension

  • Mogelijkheid tot skiën op wandelafstand

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Heenreis naar Lapland

Onze rechtstreekse vlucht brengt je in een mum van tijd van Brussel Zaventem (of Amsterdam Schiphol, detail bij offerte) naar Fins Lapland! Eenmaal aangekomen wordt er een transfer voorzien die jullie naar het vakantiedorpje brengt (ongeveer 2 uur en 30 minuten rijden van Kittilä Airport). Check-in bij Aava Sky Village in je eigen cabin, overlopen van het programma. ’s Avonds geniet je van een heerlijk diner.

Dag 2

Huskytocht

Dag 3

Sneeuwscootertocht & ijsvissen

Dag 4

Kuksa maken & avondsneeuwschoenwandeling

Dag 5

Terugreis

Jouw verblijf

Aava Sky Village ****

Aava Sky Village heeft haar naam niet gestolen! Het lijkt wel alsof je je in een klein dorpje bevindt, met een uitstekende ligging op de heuveltop van Aavasaksa waardoor je een prachtig uitzicht hebt over Finland en Zweden!

Dankzij deze kleinschalige en afgelegen ligging heb je ook uitstekende kansen om het noorderlicht te zien vanop het domein. In de buurt vind je trouwens de recent vernieuwde Aavasaksa skipistes (3x pistes waarvan de langste 1 kilometer is, snow tube) en enkele langlaufskipistes. Zo kan je jouw vakantie helemaal afmaken in combinatie met typisch Lapse excursies zoals een huskytocht, sneeuwscootertocht, enzovoort.

Op 200 meter van de skipistes vind je de recent gerenoveerde cabins terug, alsook het restaurant en de sauna/hot tub met een prachtig zicht op omgeving. Je vindt hier cabins voor 2, 4, 5 en zelfs 8 personen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy