Exclusief voor Touring Leden

Speciaal voor de leden van Touring biedt Connections unieke reizen aan tegen fantastische voordeeltarieven. Een uitgekiende groepsreis naar New York of de Emiraten? Begeleid van Brussel tot Brussel voor een belgische Connections medewerker. Als lid van de grootste mobilisclub van het land, geniet jij van deze exclusieve aanbiedingen. We wensen jou alvast een prachtige reis met Touring en Connections.

Midtown_Sunset_Low.jpg

City Break New York

Vanaf € 1399 p.p.

Droom je ervan om de stad die nooit slaapt te verkennen?
Mis deze unieke buitenkans onder geen beding en reis met ons mee naar New York, zonder twijfel de meest intrigerende stad ter wereld. In deze boeiende reis zijn enkele bezoeken en één inkomticket inbegrepen.

Ter plaatse kan je rekenen op je reisleider en de Belgische gids van BENY. Zij kennen de stad als hun broekzak en maken van jou een echte New Yorker. Schrijf snel in!

Reisdata

Heenreis: 23 maart 2025 - Terugreis: 27 maart 2025

Reis naar het hart van de Emiraten: Abu Dhabi & Dubai

Vanaf € 1699 p.p.

“Ik wil de grootste zijn, ik wil de hoogste hebben...”.
Welkom in het land van de sjeiks, van de superlatieven en van de grootheidswaanzin.
De wedloop naar de meest extravagante realisaties levert de bezoekers aan Abu Dhabi en Dubai de ene verwondering na de andere op. De hoogste wolkenkrabber Burj Khalifa is met zijn 828 meter het symbool van de architecturale ambities die zich vertalen in een van de meest spectaculaire skylines ter wereld. In de Emiraten kijk je voortdurend je ogen uit, zoveel is zeker.

Reisdata

Heenreis: 26 januari 2025 - Terugreis: 01 februari 2025
Heenreis: 08 maart 2025 - Terugreis: 14 maart 2025

Day_2_Woman_Sheikh_Zayed_Mosque.jpg

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.