Christel Cant

Travel Designer

Christel zit al 27 jaar in de reissector, waarvan ondertussen een dikke twee jaar bij Connections. Uit het enorme aanbod de ‘ideale’ vakantie pikken is haar doel.

Meer over Christel ...

De slogan van Connections ‘Always by your side’, zit haar als gegoten. Ze is voor je zowel voor, tijdens als na de reis.

Een helikoptervlucht over New York, een cocktail aan het zwembad in Griekenland, tapas in Andalusië, een safari in Kenia of een roadtrip langs de Westkust van Amerika? Doe ze mij maar allemaal!

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Huur een bootje en geniet vanop het water van de prachtige kustlijn, locals brengen je naar hun restaurant.“
Christel Cant – Travel Designer @ CONNECTIONS Beveren

Bestemmingen aangeraden door Christel

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.