Frankrijk

Frankrijk

Frankrijk is op-en-top genieten van heerlijke croissants, kwaliteitsvolle wijnen, sublieme champagnes en andere culinaire hoogstandjes. Wat is er niét geweldig aan dit land?

Van het riante Parijs tot het goede leven aan de Côte d’Azur

Een terrasje op de Champs-Élysées in Parijs of een après-ski in de Franse Alpen? Frankrijk staat garant voor een overvloed aan belevenissen en delicatessen. De charmante Fransen zijn echte levensgenieters en daar pik je vleugje van mee tijdens elke reis doorheen dit rijke land.

Wijnproeverijen in Bordeaux, sightseeing in Parijs of zonnebaden in Nice en Marseille. Dit land is zo gevarieerd dat je er gemakkelijk zomer én winter kan spenderen zonder ooit uitgekeken te geraken op de bruisende steden en charmante dorpen.

Populaire bestemmingen in Frankrijk

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.