Toulouse

Toulouse

Dankzij de kenmerkende terracotta bakstenen huizen in het centrum van de stad, kreeg Toulouse de bijnaam van De Roze Stad. Het zachtaardig karakter van de stad rijkt echter nog ver buiten de rode stadsmuren.

De Roze Stad

Toulouse in Zuid-Frankrijk is de ideale plaats voor wie houdt van authentieke Franse steden met een aangenaam klimaat. De stad kreeg de bijnaam De Roze Stad omwille van de in terracotta gebouwde huizen die de stad een roosachtige uitstraling geeft. De smalle straatjes van het oude stadscentrum zijn erg fotogeniek.

Bourgondiërs halen hun hartje op in de lokale restaurants en bistro’s. Wie graag snuistert tussen vintage spullen of liever lokale specialiteiten proeft, begeeft zich maar beter naar de oevers van de Garonne-rivier waar vaak kraampjes opgesteld staan. Geniet van een authentieke Franse beleving!

aerial_city_view.jpg
Garonne_river_woman.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Toulouse?

De voordeligste tickets naar Toulouse? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Toulouse. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Toulouse te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Toulouse. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Toulouse ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Toulouse? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Toulouse kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.