Italië

Italië

De prachtige kust, de machtige Alpen, eeuwenoude steden en een lager levensritme: Italië heeft heel wat in zijn mars, of laars in dit geval. De regio's charmeren stuk voor stuk.

Italië, nergens nemen ze kunst van genieten serieuzer. Hier mag het allemaal net wat trager.

Genieten van steden als Rome, Milaan en Napels of misschien wel op de Vespa door Toscane of Piëmonte … Italië heeft werkelijk alles. Hier ontdek je heel wat diverse landschappen, pittoreske dorpjes en schuif je aan bij ‘La Mamma’ voor een overheerlijke pasta.

Zowel de citytripper, natuurreiziger als zonneklopper vinden hier hun ding. Er is geen land ter wereld waar ze genieten zo serieus nemen als hier. Werp je aan de voeten van deze ‘bella ragazza’ en weet dat het zeker niet bij één reis blijft.

Break

La Bella Italia

Wie Italië zegt, denkt onmiddellijk aan de overheerlijke keuken, de mooie landschappen, pittoreske dorpjes, een goed glas Barolo en verbluffende steden. Dat alles en nog veel meer kun jij met Connections gaan ontdekken en op een wel heel bijzondere manier. Wat is er meer Italiaans dan de iconische Vespa? De FIAT 500 misschien?

Populaire bestemmingen in Italië

Sicilië

Boek nu je last minute zonvakantie in Italië

Genieten van een last minute vakantie naar de zon? Boek je last minute zonvakantie naar Italië en geniet van een zonovergoten vakantie tegen het scherpste last minute tarief. Last minute vakanties waren nooit zo makkelijk te vinden en te boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.