Firenze

Firenze blaast je van je sokken met zijn pracht en praal. Geniet van de kunst, het artistieke én de Toscaanse keuken.

Romantisch, betoverend en mindblowing: Firenze doet wat met je

Weinig steden bulken op zo'n kleine oppervlakte van de kunstschatten en architecturale pareltjes. De stad neemt je mee naar de renaissance en doet oude tijden herleven. De hele stadskern is UNESCO Werelderfgoed.

Firenze dat zijn ook fijne boetiekjes, artisanaal vakmanschap en verfijnde restaurantjes. Zet je op een brug, tuur over de Arno en laat de stad tot je doordringen. De schoonheid van Firenze moet even bezinken.

"Firenze is een adembenemende en verbluffende stad. De lichtinval, de prachtige gebouwen,... het is onmogelijk om niet verliefd te worden op deze stad."

Reserveer nu je vlucht naar
Firenze

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Firenze?

De voordeligste tickets naar Firenze? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Firenze. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Firenze te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Firenze. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Firenze ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Firenze? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Firenze kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy