Kroatië

Felblauwe wateren, idyllische steden, gezellige havenplaatsen en meer dan 1000 eilanden. Dat typeert Kroatië. Het is niet verwonderlijk dat het aantal toeristen nog ieder jaar stijgt. Kroatië is aan een ware opmars bezig.Populariteit stijgt nog jaarlijks

De immense populariteit van Dubrovnik is te danken aan de serie Game of Thrones, waar veel scènes in de stad zijn opgenomen. Vanaf toen kende Kroatië een exponentiële groei in toerisme.

Maar dit wondermooie land heeft meer te bieden dan alleen het charmante stadsleven van Dubrovnik, Split, Zagreb en Zadar. Wie de drukte van de steden wil ontlopen, komt vast tot rust aan de Krka-watervallen, Plitvicemeren of in Istrië dat gekend staat voor zijn uitstekende gastronomie.

Cruise

Island Hopping Croatia

Verken de Dalmatische kustlijn, de iconische steden en charmante vissersdorpjes, eilanden met prachtige baaien waar je een verfrissende duik neemt in het kristalheldere water en bewonder onderweg unieke sites die door UNESCO zijn uitgeroepen tot werelderfgoed.

Zagreb

De Kroatische hoofdstad Zagreb biedt dankzij zijn perfecte ligging een weelde aan cultuur. Musea, theaters, winkels, kerken en monumenten maar ook een uitstekende en uitgebreide keuken.

Ontdek

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy