Kroatië

Kroatië

Felblauwe wateren, idyllische steden, gezellige havenplaatsen en meer dan 1000 eilanden. Dat typeert Kroatië. Het is niet verwonderlijk dat het aantal toeristen nog ieder jaar stijgt. Kroatië is aan een ware opmars bezig.

Populariteit stijgt nog jaarlijks

De immense populariteit van Dubrovnik is te danken aan de serie Game of Thrones, waar veel scènes in de stad zijn opgenomen. Vanaf toen kende Kroatië een exponentiële groei in toerisme.

Maar dit wondermooie land heeft meer te bieden dan alleen het charmante stadsleven van Dubrovnik, Split, Zagreb en Zadar. Wie de drukte van de steden wil ontlopen, komt vast tot rust aan de Krka-watervallen, Plitvicemeren of in Istrië dat gekend staat voor zijn uitstekende gastronomie.

Zagreb

De Kroatische hoofdstad Zagreb biedt dankzij zijn perfecte ligging een weelde aan cultuur. Musea, theaters, winkels, kerken en monumenten maar ook een uitstekende en uitgebreide keuken.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.