Bosnië & Herzegovina

Bosnië & Herzegovina

Niet de meest vanzelfsprekende bestemming, maar het is op zijn minst gezegd een bijzondere bestemming met een rijk verleden. Cultuur en natuur wisselen zich af op een boeiende reis doorheen de rijke, turbulente geschiedenis van het land.

Rijke geschiedenis en feeërieke natuur

Dit buurland van Kroatië en Servië maakte ooit deel uit van Joegoslavië, maar is nu een onafhankelijke moderne federatie geworden. Een divers land waar historische invloeden van zowel Kroatië, Servië als Bosnië terug te vinden zijn.

Must-sees zijn de hoofdstad Sarajevo, de indrukwekkende Kravica-waterval en Stari Most, een monumentale brug uit 1566 in Mostar. De feeërieke wateren van de rivier Una creëren van Bosnië & Herzegovina een idyllisch beeld waarbij je jezelf in een sprookje waant. Het is niet de meest vanzelfsprekende bestemming, maar daarom des te interessanter.

Sarajevo

Sarajevo, voormalig deel van Joegoslavië en stad die ooit de Eerste Wereldoorlog uitlokte. Vandaag de dag is deze hoofdstad van Bosnië & Herzegovina uitgebloeid tot een historische en culturele parel.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.