Hongarije

Boedapest is natuurlijk niet voor niets de bekendste stad in Hongarije. Maar er valt nog zoveel meer te ontdekken in dit fascinerende land van tradities en volksmuziek.Meer dan Boedapest en badhuizen

Boedapest is één van meest geliefde steden in Europa om te bezoeken bij zowel jong als oud. Loop langs de meest impressionante gebouwen in het historisch centrum, maak een cruisetocht op de Donau, bezoek de grootste synagoge van Europa of ontspan in één van de vele badhuizen en warmwaterbronnen. Keuze genoeg in Boedapest om een onvergetelijke citytrip te beleven.

Maar Hongarije heeft meer te bieden dan Boedapest alleen. Ga bijvoorbeeld richting het Balatonmeer, bezoek de wijnstreek Etyek of verken de Nationale Parken Hortobágy en Bükk. Vergeet ook niet om even stil te staan bij de tradities van het Hongaarse volk. Familie, gastvrijheid en volksmuziek zijn enorm belangrijk voor Hongaren.

Budapest

Boedapest

Boedapest heeft een rijk verleden, maar is helemaal mee. Hier kom je voor de architectuur, het sprankelende nachtleven en om te kuren. Relax je bent in Boedapest.

Ontdek

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy