Montenegro

Montenegro is lange tijd onontdekt gebleven. Waarom is ons één groot vraagteken. Als je eenmaal de prachtige natuur en gastvrijheid hebt ontdekt, ben je volledig overtuigd van de troeven van dit land.

Gastvrijheid, weelderige natuur en charmante dorpen

Wie Montenegro reeds bezocht, kan het alleen maar beamen: de gastvrijheid van de lokale bevolking is ongezien en de onontdekte parels ontelbaar. Als je massatoerisme wilt ontlopen maar toch wil genieten van een prachtige vakantiebestemming, moet je in Montenegro zijn.

Met UNESCO Werelderfgoed als de Baai van Kotor, Durmitor en Nationaal Park Biogradska Gora is het land op zijn minst gezegd interessant te noemen en evenwaardig aan zijn zeer toeristische buurlanden. Onthoud dit land in de Balkan want het heeft zoveel in petto.

Podgorica

Podgorica en de rest van Montenegro zal je in positieve zin verbazen. Het land is voor velen nog onbekend terrein, maar waarom is één groot vraagteken. Eenmaal je hier voet op grond zet ben je helemaal verkocht!

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy