Podgorica

Podgorica en de rest van Montenegro zal je in positieve zin verbazen. Het land is voor velen nog onbekend terrein, maar waarom is één groot vraagteken. Eenmaal je hier voet op grond zet ben je helemaal verkocht!

Ongeziene gastvrijheid

De hoofdstad van Montenegro is een relatief kleine stad tussen de groene heuvels. Hier kom je geen massatoerisme tegen maar kom je terug tot de essentie van reizen, namelijk nieuwe oorden opzoeken en in interactie gaan met de lokale bevolking. Hier geniet je van traditie, een stevige portie cultuur en weelderige natuur.

Het land bruist van de bijzondere plaatsen waaronder de baai van Kotor, Nationaal Park Biogradska Gora en Durmitor zelfs UNESCO Werelderfgoed zijn. Niet alleen de vergezichten zijn fantastisch, de bevolking is dat ook. De gastvrijheid is hier ongezien.

Reserveer nu je vlucht naar
Podgorica

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Podgorica?

De voordeligste tickets naar Podgorica? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Podgorica. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Podgorica te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Podgorica. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Podgorica ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Podgorica? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Podgorica kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy