Turijn

De Italiaanse weelderigheid in combinatie met de Franse finesse en gastronomie. Dat is Turijn. Ontdek wat deze Italiaanse stad te bieden heeft op een onvergetelijke citytrip.

Mix van Italiaanse en Franse cultuur

Turijn is gelegen in Noord-Italië en ligt in de schaduw van de Alpen, niet ver van de Franse grens. De stad heeft een rijke uitstraling dankzij de talrijke paleizen en kerken die de koninklijke familie ooit neerzette. De stad is gekend voor zijn sierlijke barokke gebouwen, delicatessen als truffel en heerlijke aperitieven.

Daarnaast ligt de stad te midden van verschillende wijngebieden en is een uitstap naar een nabijgelegen wijnproeverij onvermijdelijk. Ook is het een niet te versmaden stad voor kunstliefhebbers. Je vindt er zowel moderne kunstgalerijen en musea als parels uit het rijke verleden van Turijn.

Reserveer nu je vlucht naar
Turijn

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turijn?

De voordeligste tickets naar Turijn? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Turijn. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Turijn te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Turijn. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Turijn ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Turijn? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Turijn kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy