Catania

Catania

Een avontuurlijke klim op de Etna-vulkaan of aperitieven onder de Italiaanse zon? Je hoeft niet te kiezen in Catania want een vakantie in deze Siciliaanse stad biedt het allebei.

Mix tussen ontspanning en actie

Aan de voet van de vulkaan Mount Etna op het eiland Sicilië ligt Catania. Deze charmante stad trekt voornamelijk vakantiegangers die willen genieten van een heerlijke vakantie boordevol zon, cultuur en avontuur. Je vindt er de perfecte mix tussen ontspanning en actie. Overdag geniet je van een stevige wandeling op de Etna of een georganiseerde tour naar de Vallei der Tempels in Agrigento.

’s Avonds ga je naar een theatervoorstelling of vermaak je jezelf op één van de gezellige terrassen in de stad of aan het water. Wedden dat je hier niet meer weg wilt?

Catania_etna_city.jpg

Last Minutes Sicilië

Via_dei_Crociferi.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Catania?

De voordeligste tickets naar Catania? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Catania. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Catania te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Catania. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Catania ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Catania? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Catania kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.