Bordeaux

Bordeaux

Eén van ’s werelds beste wijnstreken met daarnaast ontelbaar veel kastelen en sierlijke architecturale parels. Bordeaux is de ideale bestemming voor fijnproevers en levensgenieters.

Impressionante monumenten in barokstijl

Bordeaux is het walhalla voor wijnliefhebbers en -kenners. Zowel in de stad als in de wijngaarden rond de stad word je verleid met ’s werelds beste wijnen. Deze godendrank is de hoofdreden voor toeristen om hier naartoe te reizen. De stad trekt al jaren fijnproevers aan van over de hele wereld.

Naast wijnproeverijen, kastelen en domeinen moet je weten dat er een resem aan indrukwekkende monumenten op je te wachten staat. Bezoek de kathedraal op Place de la Bourse of één van de duizenden gebouwen in barokstijl.

Place_du_Palais_et_la_porte_Cailhau.jpg
wine_tasting_woman_sunset.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bordeaux?

De voordeligste tickets naar Bordeaux? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Bordeaux. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Bordeaux te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Bordeaux. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Bordeaux ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Bordeaux? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Bordeaux kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.