Ellen Cras

Travel Designer

Noem me gerust een reisjunk die kickt op nieuwe ervaring, mooie momenten en waanzinnige landschappen.

Meer over Ellen ...

Ellen werkt al ruim 13 jaar voor Connections en haar fascinatie voor de wereld en de puurheid ervan is zeker niet minder geworden.

Ik kan echt genieten van een avontuurlijke roadtrip off the beaten track. Contacten met locals en genieten van lekker eten: i love it. Ik wil een land voelen, smaken en veroveren. De ultieme beleving!

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
"Samarkand tijdens de winter is gewoon dubbele magie"
Ellen Cras – Travel Designer @ CONNECTIONS Mobile Travel Agent

Bestemmingen aangeraden door Ellen

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.