Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Welkom in ‘de regenboognatie’. Nergens ter wereld wisselen de landschappen elkaar meer af en ervaar je de hele wereld in één land. Ontdek de talrijke nationale parken, spot wildlife en geniet culinair.

Zuid-Afrika, de hele wereld in één zonovergoten land vol levensvreugde!

De lof van Zuid-Afrika is al meermaals bezongen en terecht. Een reis naar Zuid-Afrika staat garant voor onvergetelijke indrukken. Van de onweerstaanbare natuurpracht van dat nationale parken en het wildlife tot bruisende steden als Cape Town, Johannesburg en Pretoria.

Ontdek de wijngaarden, geef je over aan de prachtige vergezichten en landschappen en staar vol bewondering naar majestueuze Drakensbergen.

“Zuid-Afrika? Dat is de hele wereld in één land“

Populaire bestemmingen in Zuid-Afrika

Giraffe.jpg
Rondreizen

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika wordt dankzij haar talrijk afwissende landschappen en innemende volkeren zachtmoedig beschreven als 'de regenboognatie', een diversiteit die ze volmondig omarmt.

Het is een epische land op het puntje van een epische continent. Hier vind je een overvloed aan buitengewone nationale parken en wildlife, een heerlijke culinair aanbod en fantastische wijngaarden, een bruisende nachtleven en zonovergoten daguren.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.