Port Elisabeth

Een roadtrip doorheen Zuid-Afrika? Start in havenstad Port Elisabeth en geniet onderweg van de mooiste landschappen.

De start van de legendarische Tuinroute

De mooiste route van Zuid-Afrika, de Tuinroute die loopt tot in Kaapstad, kan je starten vanuit Port Elisabeth. Onderweg kom je adembenemende landschappen, wijngaarden en natuurreservaten tegen. Je maakt halt voor een avontuurlijke game drive om de Big 5 te spotten of je waagt je aan een actieve wandeling.

In de stad zelf zijn ook voldoende interessante bezienswaardigheden zoals het Nelson Mandela Metropolitan Art Museum. En natuurlijk zijn de stranden er werkelijk prachtig! Watersporters en zonnekloppers komen hier ook aan hun trekken.

Reserveer nu je vlucht naar
Port Elisabeth

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Port Elisabeth?

De voordeligste tickets naar Port Elisabeth? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Port Elisabeth. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Port Elisabeth te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Port Elisabeth. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Port Elisabeth ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Port Elisabeth? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Port Elisabeth kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy